Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mare meci mare mâine la Dej. Unirea Dej primește vizita Universității Cluj

0 71

Etapa a doua din Liga a III-a programează sâmbătă, pe Stadionul Municipal Dej, partida de fotbal dintre Unirea Dej și ”U” Cluj, un meci care se dorește a fi, în primul rând, un spectacol fotbalistic dedicat iubitorilor sportului rege.

Unirea Dej intră în această partidă după un debut cu stângul în acest sezon, în urma înfrângerii cu Unirea Tășnad din prima etapă, în timp ce ”U” Cluj caută prima victorie din acest sezon tocmai la Dej, după ce în prima etapă a remizat cu CFR Cluj 2.

„Niciun meci nu e jucat de la început. Începe de la 0-0, dar nu se ştie cum se termină. Noi suntem conştienţi, însă, de diferenţa de valoare din toate punctele de vedere, al lotului, al pregătirii, al obiectivului. Avem şi o pregătire mai scurtă decât ei, este o diferenţă şi între structurile celor două cluburi, dar sunt convins că nu doar Unirea Dej, ci orice echipă care o va întâlni pe Universitatea Cluj se va motiva special pentru un meci ca acesta. Eu mă bucur că jucăm la Dej, că va veni multă lume şi au şi jucătorii plăcerea de a juca în faţa propriilor suporteri. Cred că va fi un meci frumos”, a declarat Alpar Meszaros pentru cjsport.ro.

Meszaros va fi la acest meci pentru prima oară adversarul lui “U”, în calitate de antenor, la un meci oficial.

„Va fi un joc special, având în vedere că întâlnim echipa fanion a Clujului. Vom încerca să scoatem tot ce e mai bun din noi. Cunoaștem diferența de valoare dintre cele două formații și pot să spun că ei sunt total peste noi ca lot. Am avut o pregătire de doar două săptămâni înainte de campionat. E un meci special și pentru mine. „U” este echipa mea de suflet, unde am jucat și antrenat. E prima dată când voi juca împotriva ei în calitate de antrenor. Ca jucător s-a întâmplat o singură dată, pe când evoluam la Dinamo”, a declarat Mészáros pentru ZIUA de CLUJ.

Antrenorul dejenilor spune că se bazează la acest meci pe jucătorii experimentați, printre care Nalați și Florin Alexandru, însă surprize pot veni și din partea jucătorilor tineri sau a noilor veniți la echipă. Printre aceștia din urmă se află și Paul Chiorean, venit la Dej tocmai de la ”U” Cluj, dar și un camerunez pentru linia de fund și un portar nou.

„Nalați și Florin Alexandru sunt singurii jucători mai experimentați. Au venit la echipă acum 10 zile. Și pentru ei perioada de pregătire a fost scurtă. Am adus și un camerunez pe linia de fund. Avem mulți jucători tineri. Unii mai și lucrează. Ne antrenăm în fiecare zi, dar chiar și așa, nu ne considerăm o echipă 100% profesionistă. Îl avem la conducere pe domnul Mircea Itu, care ține echipa de ani de zile. Obiectivul nostru e ca jucătorii nou veniți să se integreze. În ceea ce privește locul, ținând cont că seria e mult mai tare decât anul trecut, sper să terminăm între locurile 8 și 12”, mai spune antrenorul Unirii Dej.

Unirea Dej – FC Universitatea Cluj se joacă sâmbătă, 2 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Municipal din Dej. Întâlnirea va conta pentru etapa a doua din Liga a III-a.

Pentru această partidă, organizatorii vor scoate la vânzare bilete pentru suporteri. Prețul unui bilet la tribună/peluză este de 7 lei, pentru ca la tribuna oficială prețul unui bilet să coste 15 lei. Fanii celor două echipe sunt rugați să vină din timp la stadion, pentru a evita aglomerarea înainte de startul partidei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More