Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mare miting mare! ”DePONTAminarea” are loc sâmbătă la Cluj

0 64

protest ponta cluj

Mii de clujeni și-au anunțat deja prezența la un miting de protest împotriva guvernului condus de Victor Ponta, organizat sâmbătă la Cluj-Napoca.

În doar câteva ore de la declanșarea invitației la protest printr-un ”eveniment” pe Facebook, peste 7.000 de persoane și-au confirmat prezența.

Sute de dejeni sau gherleni au transmis și ei pe rețeaua de socializare că se vor alătura celor 7.000 de clujeni care vor să iasă sâmbătă în stradă. Protestul nu-l vizează doar pe premierul Victor Ponta, ci și pe ministrul de Externe, Titus Corlățean, pentru proasta organizare a alegerilor prezidențiale în diaspora.

”Destul ne-a umilit Guvernul Ponta de-a lungul exisțentei sale, dar acum, românii din diaspora au suferit o umilință prea grea, pe care o resimțim și noi. Până aici! Ne-a ajuns!

Haideți să cerem demisia lui Titus Corlățean din fruntea MAE și să tragem încă un semnal de alarmă pentru cei care încă votează cu Ponta!

În 8 noiembrie de la ora 18:00, noi, clujenii, le vom fi alături fraților noștri de peste hotare. Întâlnirea va avea loc in Piața Unirii”, au scris organizatorii protestului pe Facebook.

Proteste similare au fost anunțate de către cei din București, Timișoara, Iași, Constanța și în alte orașe mari din România.

CITIȚI ȘI:

Protest cu violențe la Prefectura Cluj. S-a lăsat cu bătaie și intervenția jandarmilor – FOTO/VIDEO

Mii de români protestează în țară și străinătate că nu au putut să voteze. A fost nevoie de intervenția poliției

Petiție online pentru demisia ministrului Titus Corlățean

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More