Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mare nuntă la Gilău. S-a însurat prințul romilor din Cluj – FOTO/VIDEO

0 712

dragos aurelian rosianu nunta gilau-2

Localitatea clujeană Gilău a avut parte de un adevărat spectacol duminică, la nunta prințului romilor din Cluj. Dragoș Aurelian Roșianu și mireasa lui au ținut preotul să aștepte două ore la biserică pentru slujba de cununie.

Mirii și alaiul lor au fost întâmpinați așa cum se cuvine unui prinț de primar în fața Primăriei din Gilău. După cununia civilă, nuntașii au încins o adevărată horă în curtea Primăriei, asta deși erau deja în întârziere pentru cununia religioasă.

Cei doi miri, în frunte cu deputatul romilor Nicolae Păun, care le-a fost naș, au ajuns la biserica din Gilău cu aproape două ore întârziere.

N-a mai contat, însă. Un prinț și mireasa lui trebuie să se lase așteptați, mai ales la o nuntă atât de mare. Chiar și Teatrul Național din Cluj-Napoca a fost ținut deschis până seara târziu, doar pentru ca tinerii însurăței să-și poată face pozele de nuntă. Doar nu degeaba este mirele nepotul lui Aurel Roșianu, președintele Partidului Romilor din Cluj.

Luxul a fost la el acasă la nunta lui Dragoș Aurelian Roșianu. Invitații s-au plimbat în limuzine, iar de pe mesele îmbelșugate n-au lipsit delicatese ca purceluși de lapte, felurite soiuri de pește adus din străinătate special pentru această ocazie, iar nuntașii au avut în pahare doar băuturi fine.

Și ca la o nuntă de romi care se respectă, n-au lipsit nici artiștii vedetă, atmosfera fiind întreținută de Florin Salam și Sandu Ciorbă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More