Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marele proiect al tichetelor de masă. Valoarea rămâne aceeaşi

0 698

Un proiect ce prevede valoare tichetelor de masă pentru al doilea semestru al anului 2018 este pus în dezbatere de către Ministerul Muncii. Valoarea acestora rămâne aceeaşi.

Conform Digi24, Ministerul Muncii a postat pe site-ul propriu un proiect potrivit căruia valoarea tichetelor de masă nu va putea depăşi 15,18 lei. De altfel se pare că proiectul propune păstrarea valorii actuale a tichetelor de masă.

Art. 1. – Pentru semestrul II al anului 2018, începând cu luna noiembrie, valoarea nominală a unui tichet de masă (…) nu poate depăşi cuantumul de 15,18 lei”, se arată în articolul unic.

Pentru a se putea aplica, propunerea legislativă are nevoie de publicarea în Monitorul Oficial. În luna mai a acestui an, valoarea tichetelor de masă 2018 a fost majorată, dar nu substanțial. Cuantumul acestora a crescut de la 15,09 lei la 15,18 lei, au adăugat cei de la Digi24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More