Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mariana Ilieş este noul şef interimar al Poliţiei Dej

0 90

someseanul-politia Dej (2)

Începând de astăzi, comisarul şef Aurel Mureşan nu mai este la conducerea Poliţei Dej. Interimatul este asigurat de comisarul şef Mariana Ilieş, fostul adjunct al Poliţiei Dej.

Vă reamintim, Mureşan este acuzat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia pe care o îndeplineşte, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite (conform comunicatului DNA).

„Comisarul şef Aurel Mureşan nu mai este în funcţia de comandant, continuitatea conducerii este asigurată de comisarul şef Mariana Ilieş”, a declarat pentru Someşeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vornicu.

ACTUALIZARE: Comisarul şef Aurel Mureşan s-a pensionat la cerere anticipat pentru a se pune la dispoziţia verificărilor care se efectuează în legatură cu acuzaţiile de activităţi incompatibile cu funcţia de poliţist. Surse din poliţie afirmă că Mureşan a luat această decizie pentru a evita aducerea unei atingeri imaginii poliţiei dejene.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Şeful Poliţiei Dej răspunde acuzaţiilor: „Manopere ale unor cercuri de persoane interesate”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More