Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marijuana pe aeroportul Cluj-Napoca – FOTO

0 552

Polițiștii de frontieră au depistat în bagajele unei persoane o anumită cantitate de marijuana.

La Punctul de Trecere a Frontierei  Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în ţară, în data de 31.07.2018, în jurul orei 03.30 călătorind din direcția Malaga (Spania), un cetățean columbian, C.V., în vârstă de 41 ani.

„Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conținea o substanță vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana” au declarat reprezentanții Poliției de Frontieră.

În cadrul cercetărilor preliminare, bărbatul a declarat că venea în țara noastră pentru a participa la un festival, iar substanța descoperită de către polițiștii de frontieră era pentru consum propriu. Substanța vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările în cauză vor fi continuate de către un procuror din cadrul  D.I.I.C.O.T..

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More