Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marioara Murărescu luptă pentru viață la o clinică din Cluj

1 332

marioara-murarescu-784056l

Fosta realizatoare de televiziune Marioara Murărescu, acum în vârstă de 65 de ani, este internată în stare gravă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj.

După ce i s-a descoperit o tumoare localizată pe coloana vertebrală, Marioara Murărescu s-a internat la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca, unde a suferit o intervenție chirurgicală.

Familia a interzis medicilor să dea detalii despre acest caz, însă unele surse din cadrul clinicii spun că starea de sănătate a fostei realizatoare de televiziune este una foarte gravă.

Fiul acesteia îi este mereu alături și se roagă în permanență ca mama lui să-și revină. Vedeta de televiziune s-a luptat îndelung cu cancerul în ultimii ani și a suferit până acum alte două intervenții chirurgicale. Mai întâi a fost operată pentru că a descoperit că are cancer la un sân, apoi s-a operat din nou deoarece cancerul s-a răspândit și la celălalt sân.

Mărioara Murărescu s-a retras din televiziune după mai bine de 30 de ani în care a prezentat emisiunea ”Tezaur folcloric”.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More