Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marius Nicoară acuză PSD-ul de crimă organizată. Există presiuni și în zona Dejului

0 132

marius nicoara

Legea migrației aleșilor locali provoacă dispute ascuțite între principalele formațiuni politice interne. Președintele PNL Cluj acuză PSD-ul că-i șantajează pe primarii liberali.

Chiar dacă recunoaște că deocamdată niciun primar liberal din județul Cluj nu a schimbat culoarea politică, Marius Nicoară, președintele PNL Cluj spune că primarii liberali sunt supuși unor presiuni puternice din partea social-democraților.

”Încă nu avem nici un primar care să fi plecat, dar primarii noştri ne spun că sunt supuşi unor presiuni enorme din partea oamenilor PSD.
Drept urmare voi face plângere penală la Parchet, dar şi la DNA şi DIICOT, pentru că e crimă organizată ce fac PSD-iştii, recurgând fie la şantaj, fie la mită să-i zicem de transfer. Acţionează ca veritabile organizaţii mafiote, fie ameninţându-ne primarii că nu vor mai primi nici un ban, fie promiţându-le bani dacă trec la PSD”, a declarat președintele PNL Cluj, Marius Nicoară.

Și președintele PDL Cluj, Daniel Buda, îi acuză pe social-democrați de astfel de practici: „Avem informaţii că în special în zona Dejului se fac presiuni foarte mari asupra primarilor noştri. Îi cer lui Remus Lăpuşan să înceteze orice asemenea demersuri.”

Daniel Buda transmite un avertisment pentru aleșii locali care vor profita de noua controversata ordonanță a Guvernului pentru a-și schimba partidul politic din care fac parte.

„Îi informez pe aleşii locali, primari sau consilieri, care vor părăsi partidul-mamă, partidul pe lista căruia au fost aleşi în această perioadă, că, fie după respingerea ordonanţei în parlament, fie după desfiinţarea ei de către Curtea Constituţională, îşi vor pierde mandatele. Atrag atenţia parlamentarilor aparţinând arcului guvernamental că pentru un vot favorabil legii de aprobare a ordonanţei pot răspunde penal. Victor Ponta şi Liviu Dragnea intră deja într-o zonă penală pentru o ordonanţă care, în mod evident, s-a dat exclusiv în favoarea PSD. DNA a pornit deja cercetarea penală, e adevărat, in rem. Pentru prima oară în istoria parlamentarismului românesc, parlamentarii pot comite o infracțiune votând o lege de aprobare a unui act rezultat al unei infracţiuni”, a mai sus Daniel Buda.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More