Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marius Nicoară: ”Îl susțin pe Mihai Seplecan la alegerile pentru șefia Consiliului Județean Cluj”

0 126

Mihai Seplecan

Horea Uioreanu și-a dat demisia din fruntea Consiliului Județean Cluj și astfel se deschide lupta pentru șefia județului. 

Ziardecluj.ro a stat azi de vorbă cu Marius Nicoară, care a anunțat că îl susține pe Mihai Seplecan la alegerile pentru șefia Consiliului Județean Cluj.

”Nu voi candida, ci îl voi susține pe Mihai Seplecan la alegerile pentru ședințele de județ. Susțin tinerețea și cred ca Mihai Seplecan are toate datele pentru a putea conduce foarte bine această instituție. Îi cunoaște pe toți primarii din comunele clujene, știe fiecare podeț din fiecare sat. Cunosc criticile șoptite pe la colțurile sediilor de partid, dar vreau să reamintesc tuturor că Mihai Seplecan nu trebuie să conducă Academia Română, ci un județ important al României, să-și facă o strategie coerentă, să repornească mașina Consiliului Județean. Mihai a crescut în ultima vreme foarte mult și este o opțiune serioasă pentru alegătorii clujeni. Va avea în spate o alianță cu experiență în munca administrării unui județ și vă asigur că îl vom sfătui cu tot ce putem”, a declarat Marius Nicoara.

Aceeași sursă arată că PSD-istii clujeni vor ca alegerile să aibă loc o dată cu ziua celui de-al doilea tur de scrutin la prezidențiale. Se conturează două variante: una este Valentin Cuibus și a doua, o surpriză de ultimă oră în persoana Luciei Suciu, primarul comunei Chinteni, aflată la al patrulea mandat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More