Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

”Marș pentru Europa”, deviza sub care TSD Dej a sărbătorit Ziua Europei – FOTO

1 73

Mars pentru Europa TSD Dej (1)

Organizația de tineret a Partidului Social Democrat Dej a organizat sâmbătă, la orele prânzului, un marș prin oraș, pentru a marca Ziua Europei.

Aceștia au mărșăluit purtând drapele și pancarte purtând mesajele ”La mulți ani Europa”, ”Tineri pentru Europa”, ”Împreună pentru Europa” sau ”Uniți în diversitate.”

”Cuvintele care caracterizează această zi sunt pace și unitate, ceea ce ne dorim și noi de la această zi și nu numai. Tinerii social-democrați dejeni s-au reunit într-un marș pentru a sărbători Ziua Europei”, a declarat pentru Someșeanul.ro, Andrei Bradea, președintele TSD Dej.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. VIOS spune

    Utopia istoriei permite azi Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat să organizeze marsuri pro-europene în timp ce părinti ideologici și nu doar ideologici ai acestui partid au pazit timp de peste 50 de ani, cu pușca in mână și glonț pe țeavă porțile României spre Europa liberă și civilizată.
    Dar fiecare popor cu destinul pe care și-l merită….

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More