Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marșul bicicliștilor dejeni ajunge la a doua ediție

0 66

Iubitorii de sport și de mișcare în aer liber, din Dej și din împrejurimi, sunt invitați sâmbătă să ia parte la a doua ediție a evenimentului Marșul Bicicliștilor Dejeni, organizat de ”Dejul pedalează”.

”Sunt bineveniți toți bicicliștii dejeni dar și cei din localitățile apropiate. Întâlnirea participanților va fi în Piața Bobâlna, la ora 18:00. Marșul va dura circa treizeci de minute și va străbate zona centrală și o parte din cartierul Dealul Florilor”, spun organizatorii.

Traseul pregătit de organizatori pentru participanți este: pța. Bobâlna -> str. 1 Mai -> str. Avram Iancu -> str. Ecaterina Teodoroiu -> str. Dogrogeanu Gherea până în față la Carrefour și retur pe str. Dobrogeanu Gherea -> str. Ecaterina Teodoroiu – str. Avram Iancu -> str. Regina Maria -> str. 1 Mai -> sens giratoriu Spital -> str. Mărășești -> str. Gheroghe Șincai -> fântăna arteziană -> pța. Bobâlna.

”Cu ocazia acestui eveniment dorim să amintim autorităților locale, publicului larg și presei că este nevoie acută de promovare a utilizării bicicletei ca alternativă la transportul automobilistic. Bicicleta este o soluție în deplasarea urbană zilnică alături de transportul în comun!
Totodată prin acest eveniment dorim să atragem atenția bicicliștilor că e nevoie de o conduită legală și civilizată în trafic și să creștem conștientizarea tuturor participanților la trafic de existența bicicliștilor! Marșul este și un prilej de cunoaștere și pedalare împreună cu alți bicicliști dejeni, o ocazie de împărtășire de idei și opinii, de găsit colegi de ture și discuții pe teme de interes comun”, precizează reprezentanții ”Dejul pedalează”.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More