Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”Marșul Cărții”, de la școală la Biblioteca Municipală Dej FOTO/VIDEO

0 182

Marsul Cartii la biblioteca Dej (4)

În fiecare an, Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Dej marchează Ziua Internaţională a Educaţiei desfăşurând activităţi extracurriculare şi extraşcolare dedicate acestui eveniment. Între aceste activități se numără și ”Marșul Cărții”, devenit deja tradiție.

Și în acest an, elevii claselor a V-a de la Şcoala Gimnazială ”Mihai Eminescu”, împreună cu profesorii lor de limba și literatura română, au marcat evenimentul astăzi, de la ora 12, prin ”Marșul Cărții”. Aceștia, ”înarmați” cu pancarte despre importanța cărților, au pornit pe jos de la școală și s-au îndreptat spre Biblioteca Municipală Dej.

Elevii au vizitat biblioteca și au ascultat cele spuse de bibliotecara Anamaria Lucaciu. Cu toții au avut ocazia să afle ce înseamnă o bibliotecă, ce fel de cărți se află în aceasta, cum se completează o fișă de înscriere și mai ales cum și când trebuie returnate cărțile împrumutate.


Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More