Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

MARȘUL PENTRU VIAȚĂ ajunge la a VIII-a ediție

0 105

Sămbătă, 24 martie, va avea loc la Dej o nouă ediție a evenimentului MARȘUL PENTRU VIAȚĂ.

Asociația “Stânca” în parteneriat cu Centrul de consiliere “M.A.M.A.” Dej si comunitatea locală, vă invită să participați la Marșul pentru Viață 2018 cu tema  „O lume pentru viață”, ajuns la cea de-a VIII-a ediție națională.

Evenimentul va fi organizat SÂMBĂTĂ, 24 MARTIE 2018, ORA 12.00 la DEJ , Str Ec Teodoroiu, Parc UM.

Românii din toate colțurile țării se unesc la 100 de ani de la Marea Unire în cadrul Marșului pentru Viață 2018 pentru a susține împreună principiile și valorile creștine pe care s-a construit România. România de azi și de mâine include copiii născuți și nenăscuți și este firesc să le acorde atenție și să le poarte de grijă.

Tema marșului este dată de faptul că scopul mișcării pro-viață este ca toți oamenii să valorizeze viața în mod firesc și că valorile pro-viață să fie recunoscute ca firești pentru om și societate – așa cum sunt în realitate.

Prin acest marș se exprimă clar că atitudinea pro-viață este normalitatea, nu se bazează pe ceva subiectiv, ci se întemeiază pe firescul lucrurilor. O lume normală este o lume în care unui copil i se dă șansa la viață și o lume în care o femeie în criză de sarcină este sprijinită să rezolve problemele cu care se confruntă.

În cadrul Marșului pentru viață 2018 va avea loc evenimentul MĂMICĂ ÎN ANUL CENTENARULUI, o iniţiativa prin care se vor onora și felicita mămicile care prin devotamentul lor transmit mesajul că iubirea salvează vieți.  

De asemenea, va avea loc premierea CONCURSULUI DE PANCARTE ale școlilor și o TOMBOLĂ pentru pancartele individuale.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More