Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marșul pentru viață și parada cărucioarelor, sâmbătă la Dej

0 85

Asociația Stânca Dej, în parteneriat cu instituţiile şi comunitatea locală, vă invită să participaţi la Marșul pentru viață, organizat sâmbătă, 25 martie 2017, ora 16.00, la Dej în Piata Bobalna Dej/Parcul Mic.

Tema din acest an este „Ajută mama şi copilul! Ei depind de tine”. Această tema este subiectul dezbaterii necesităţii, posibilităţii şi eficienţei sprijinirii femeilor aflate în criză de sarcina.

„Marşul pentru Viaţă” este un eveniment naţional ce are că scop afirmarea dreptului la viaţă pentru toate fiinţele umane începând cu momentul concepţiei şi totodată susţinerea familiei tradiţionale şi a valorilor acesteia, temelia unei societăţi solide şi sănătoase.

”Prin Marșul pentru viață nu promovăm interzicerea legală a avortului şi nici un fel de violenţă împotriva femeii, ci promovăm conştientizarea societăţii şi sprijinirea femeii să nască viaţă pe care o poartă în ea. Este o iniţiativa care priveşte întreagă comunitate şi prin care putem transmite mesajul că fiecare viaţă umană”, spun organizatorii.

Cu ocazia acestui eveniment va avea loc în premieră la Dej și ”Parada cărucioarelor”. Tinere mămici, tătici și bunici sunt invitați să iasă la plimbare cu cărucioarele prin oraș, mesajul evenimentului fiind că fiecare viaţă umană este unică şi are o valoare infinită.

Fiecare cărucior va primi un “număr de înmatriculare” cu care va participa automat la o tombolă cu premii. La finalul marșului, vor fi premiați participanţii la concursul de eseuri/desen “Dar pentru mama” si se va organiza o tombolă cu premii “Parada Cărucioarelor”.

Dacă doriţi să fiţi parte la acest eveniment puteţi achiziţiona tricoul Marşul pentru Viaţă care se găseşte la Sediul Campion Broker de Asigurari, Str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 54, de Luni până Vineri de la 9.00-16.00 printr-o donaţie de 20 ron.
Tricourile se vor putea procura şi în cadul Marşului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More