Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Marșul Roz a umplut de culoare centrul Dejului – FOTO/VIDEO

0 192

someseanul-Marsul Roz la Dej (1)

Aproape 450 de persoane au luat parte azi la Dej la ”Marșul Roz”, eveniment organizat la inițiativa Organizației de Femei a PNL Dej, în colaborare cu PSD și PDL și compania Avon și cu sprijinul Primăriei Dej.

Participanții s-au adunat în Parcul Mic din Dej, unde s-au împărțit baloane, tricouri și fundițe roz, dar și materiale informative. La eveniment s-au adunat și elevii și profesorii de la școlile din Dej.

Din Parcul Mic, participanții au pornit în marș prin centrul orașului, pentru a ajunge în final în fața Centrului Cultural Arta. Aici, organizatorii au ținut câteva discursuri, la final fiind acordate și câteva diplome pentru cei care au pus umărul la buna desfășurare a acestui eveniment.

Marșul Roz, acţiune care marchează, an de an, Ziua Internaţională de Luptă împotriva cancerului de sân, s-a desfășurat pentru prima dată la Dej. Mai multe despre acest eveniment a declarat pentru Someșeanul.ro Violeta Mureșan, președintele Organizației de Femei a PNL Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More