Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marșul Unirii ”Luptă pentru Basarabia”. Transport gratuit de la Cluj-Napoca pentru participanți

0 50

Românii de pe ambele maluri ale Prutului se vor face auziți într-un miting stradal, unde vor cere UNIRE. Se intenționează stârnirea unor reacții publice din partea autorităților politice în urma acestor manifestații.

Bucureștiul va răsună a unionism pe data de 22 octombrie, de la ora 14:00 la Hanul lui Manuc (Piața Unirii).

În spatele acestei mișcări de anvergură se află Platforma Unionistă Acțiunea 2012, care militează prin această mișcare de masă unionistă atestarea idealului comun românesc între Basarabia și România. Marșul Unirii de la București vă îmbrățișa toată România și toată Basarabia. Toate Filialele Acțiunii 2012 din România își vor da întâlnire în 22 octombrie.

Fiind susținuți de Primăria Municipiului Cluj-Napoca în inițiativa noastră de participarea la Marșul Unirii și de Compania de Transport Public Cluj-Napoca prin asigurarea unui transport gratuit spre Buucrești, Filiala Acțiunea 2012 de la Cluj își va face și ea simțită prezența pe 22 octombrie la București.

Cu o echipă reprezentativă pornim spre București în noaptea lui 21 octombrie să cerem UNIRE,  să ne facem auziți și ascultați. Cei care vor să se alăture echipei unioniste de la Cluj, pentru înscrieri privind ocuparea unui loc în transport pot apela la nr. de telefon:0740677552.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More