Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

„Marșul pentru viață” a avut loc astăzi și la Gherla – VIDEO

0 486

Protopopiatul Greco-Catolic Gherla în colaborare cu ASTRU Gherla au organizat Marșul pentru viață, ce face parte din campania 40 de Zile pentru Viață.

Campania 40 de Zile pentru Viaţă este o campanie internaţională, care se desfăşoară în 559 oraşe de pe Mapamond, acţiune ce are în centrul ei viaţa, constând în rugăciune, post şi priveghere paşnică (în faţa clinicilor unde au loc avorturi) pentru încetarea avorturilor.

”Prin această campanie îi cerem lui Dumnezeu harul schimbării inimilor şi minţilor dinspre cultura morţii spre cultura vieţii, punând astfel capăt avorturilor”, spun organizatorii.

Marșul a început sâmbătă în jurul amiezii de la Catedrala Armeno-Catolică din Gherla, spre Biserica Greco-Catolică de la gară, Biserica Ortodoxă „Intrarea în templu a Maicii Domnului” de pe strada Bobâlna, Biserica Franciscană, Biserica Sf. Nicolae din Parcul Mare, Capela Greco-Catolică, și s-a încheiat la Troița „Mama și Copilul” de la Spitalul Municipal.

La acest marș au participat zeci de persoane, de la mic la mare, oameni de toate vârstele și religiile, care au militat pentru viață.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More