Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marți 13 – Ziua informării preventive la ISU Cluj

0 62

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj desfășoară o serie de acțiuni de informare preventivă cu ocazia zilei de 13 octombrie, zi cu o dublă semnificație: ”Ziua Informării Preventive” și ”Ziua Internațională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”.

Demersurile sunt desfășurate sub egida Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), care s-a raliat și în acest an inițiativei derulate la nivel european, a cărei scop este conștientizarea cetățenilor asupra pericolelor la care se pot expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Avram Iancu’ al județului Cluj va desfășura activități specifice porților deschise, iar la nivelul județului personalul unității va fi prezent în cadrul a mai multe puncte de informare preventivă, organizate cu aceast prilej, prin intermediul cărora vor fi oferite materiale informative referitoare la beneficiile comportamentului preventiv.

De asemenea, vor fi desfășurate lecții deschise cu această tematică și exerciții de simulare a evacuării pe timpul situațiilor de urgență în cadrul unor instituții de învățământ din județ.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More