Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Marţi 13 – Ziua Informării Preventive

0 53

isu

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă s-a raliat iniţiativei derulată la nivel european, astfel că, în fiecare zi de marţi 13, organizează “Ziua informării Preventive”.

”Mâine, începând cu ora 10.00, sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Avram Iancu” al judeţului Cluj îşi va deschide porţile pentru toţi cei care doresc să se familiarizeze cu specificul profesiei noastre, vizualizând totodată şi tehnica de intervenţie cu care echipajele serviciilor profesioniste participă la misiunile de salvare” se arată în comunicatul ISU Cluj.

Vor fi organizate trei puncte de informare preventivă, unul la Centrul de Informare al Cetătătenilor din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, în cadrul Muzeului Etnografic din municipiul Cluj-Napoca la Grădina Botanică din municipiul Cluj-Napoca. De asemenea, la nivelul judeţului vor fi organizate puncte de informare preventivă de către Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență de la primăriile localităților din județ.

Sub sloganul “Preveniţi ghinionul”, activităţile informativ-educative ce vor avea loc urmăresc conştientizarea opiniei publice asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor şi regulilor de comportare specifice tipurilor de situaţii de urgenţă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More