Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mărțișoare pentru șoferițe. Poliția Rutieră Dej a făcut surprize azi femeilor – VIDEO

0 54

Surpriză de 1 martie pentru şoferiţele care au trecut miercuri dimineaţă prin zona centrală a Dejului . Agenții Poliției Rutiere Dej, alături de reprezentanți ai unei firme de asigurări, le-au oferit mărțișoare șoferițelor.

Acțiunea polițiștilor dejeni, una devenită deja obișnuință pentru prima zi a lunii martie, s-a desfășurat în zona sensului giratoriu din preajma Judecătoriei Dej. Agenții de la Rutieră au tras pe dreapta mașinile conduse de reprezentantele sexului frumos, însă în loc de amenzi le-au oferit mărțișoare.

Campania Poliției Rutiere Dej, desfășurată în parteneriat cu compania de asigurări Generali, nu a avut doar darul de  aduce un zâmbet pe fața doamnelor și domnișoarelor. Acestea au primit și recomandări din partea polițiștilor, referitoare la siguranța în trafic, primind totodată și urările cele mai calde pentru o primăvară frumoasă, plină de soare și bucurii.

O acțiune similară a avut loc și la Gherla, detalii despre această campanie putând fi vizionate aici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More