Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Masacru într-o turmă de oi făcut de patronul unei firme de construcții din Cluj

2 269

Supărat că o turmă de oi păștea pe un deal din apropierea unui cartier rezidențial din Cluj-Napoca, unde avea construite mai multe vile, patronul unei firme de construcții a intrat fără milă cu mașina de teren între oi. Dan Mitre a omorât astfel cinci oi și a rănit alte animale, doar ca să-i determine pe ciobani să nu-și mai țină mioarele la păscut lângă frumoasele lui vile.

S-a întâmplat luni după amiază, la capătul Bulevardului Muncii din Cluj-Napoca. Dan Mitre, constructorul unui cartier rezidențial de vile în acea zonă, s-a enervat că oile care pășteau stricau imaginea cartierului și văzând că cei care au în grijă turma nu vor să plece din zonă s-a gândit să-i alunge.

Nu înainte de a trece la fapte de o barbarie rară. S-a urcat la volanul mașinii sale de teren și a gonit de nebun pe dealuri pentru a alunga oile, în tot acest proces reușind să curme viața a cinci animale, în timp ce altele au fost rănite.

După masacru, omul de afaceri s-a făcut nevăzut, iar acum este căutat de polițiști, conform Știridecluj.ro.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More