Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Masca și polițista clujeancă. Cum s-a scuzat pentru purtarea necorespunzătoare a măștii

0 389

O polițistă a fost surprinsă purtând în mod necorespunzător masca de protecție în timp ce lua declarații mai multor persoane.

Cei de la Știri de Cluj au surprins o polițistă care, în timpul unei intervenții la un incendiu, nu purta corespunzător masca de protecție. Aceasta, întrebată de ce nu poarta masca astfel încât să-i acopere nasul și gura, a declarat faptul că nu poate comunica.

Ea nu îi auzea și nu se putea face auzită de către cei cărora le lua declarații, scriu reporterii Știri de Cluj. Odată informația ajunsă în spațiul public, cei de la IPJ Cluj au intervenit cu un comunicat de presă.

Cu privire la imaginile apărute în spațiul public surprinzând un agent de poliție care purta masca de protecție în mod necorespunzător, comunicăm faptul că acesta desfășura activități specifice cercetării la fața locului în imobilul proaspăt asigurat de către forțele prezente la eveniment.

Totodată, având în vedere starea locului faptei, fumul, funinginea și mirosul specific, agentul de poliție și-a descoperit nasul și gura imediat după ieșirea în afara perimetrului de cercetare, transmit cei de la IPJ Cluj, citați de Știri de Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More