Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mascații au intervenit la Gherla. Vezi ce s-a întâmplat – VIDEO

0 56

La data de 21.09.2016, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au acţionat pentru prevenirea criminalităţii stradale, identificarea şi sancţionarea faptelor de natură penală sau contraventională, precum şi pentru prevenirea şi combaterea altor fapte care contravin legii.

La această activitate au participat 22 poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră.
Pentru neregulile constate, poliţiştii au fost nevoiţi să aplice 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 7.000 de lei.

Au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, a Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice și a Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

În cadrul acțiunii au fost puse în executare 3 mandate de aducere și a fost depistat un bărbat din Gherla, bănuit de comiterea unui furt. Cu această ocazie, poliţiştii au recuperat un telefon mobil (prejudiciul cauzei), acesta fiind predat părţii vătămate.

La acțiune au participat și luptători de intervenție rapidă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More