Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină cuprinsă de flăcări din cauza unui incendiu de vegetație

0 127

O mașină a ars în totalitate. Flăcările au pornit de la un incendiu de vegetație.

Cei de la ISU Sălaj transmit faptul că marți după masă, Garda Hida a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism din localitatea Stupini.

Datorită vântului incendiul s-a propagat la mașină de la niște resturi vegetale igienizate cu ajutorul focului aflate în imediata apropiere. Autoturismul parcat a ars în totalitate.

De asemenea Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină ieri seară la un incendiu izbucnit la vegetația uscată pe un teren din apropierea localității.
Au ars aproximativ 3 ha de vegetație uscată și au fost afectați mai mulți pomi fructiferi și viță de vie.

Nu în ultimul rând, marți noaptea spre miercuri, Secția Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Văleni.

Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coș de fum, burlan neprotejat termic față de materiale combustibile). Au ars aproximativ 20 metri pătrați din acoperișul imobilului, transmit cei de la ISU Sălaj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More