Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină cuprinsă de flăcări în Florești

0 309

Un autoturism parcat în zona Tineretului din comuna clujeană Florești a fost cuprins de flăcări în această dimineață. Totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice.

O autospecială a intervenit în această dimineață pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism care staționa în parcarea unui bloc de locuințe de pe strada Tineretului din comuna Florești.

”Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 5, iar în momentul sosirii la fața locului focul se manifesta la compartimentul motor al mașinii”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Conform acestuia, incendiul a fost lichidat în scurt timp, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More