Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină cuprinsă de flăcări la Nireș, după un accident

0 765

Un autovehicul a ars în întregime, noaptea trecută, între localitățile clujene Mănăstirea și Nireș, după ce autoutilitara a fost implicată într-un accident ușor.

Potrivit ISU Cluj, o autospecială a intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins o autoutilitară, care a ieșit în afara părții carosabile între localitățile Mănăstirea și Nireș.

”Inițial, autoutilitara a fost implicată într-un eveniment rutier ușor, care a produs o avarie în zona compartimentului motor și nu a avut ca urmări rănirea vreunei persoane. Șoferul a lăsat autovehiculul nesupravegheat pentru scurt timp, moment în care autoutilitara a luat foc, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit al instalației electrice a autoturismului”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Acesta mai spune că pompierii au fost anunțați în jurul orei 21.40 despre eveniment, iar în momentul sosirii la fața locului, autovehiculul era cuprins în totalitate de flăcări. Deși incendiul a fost lichidat în scurt timp, autoutilitara, care circula fără încărcătură, a fost distrusă în totalitate de flăcări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More