Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină în flăcări. Șoferul a reușit să scape

0 173

O autospecială a intervenit, în această dimineață, 25 ianuarie, pentru a stinge flăcările care au cuprins o autoutilitară, care se deplasa între localitățile Mihăești și Topa Mică.


Solicitarea pentru intervenția de urgență a fost înregistrată în jurul orei 07:40, iar în momentul sosirii la fața locului pompierii au găsit autoturismul cuprins în totalitate de flăcări.

Șoferul s-a autoevacuat din autovehicul până la sosirea pompierilor și a reușit să scoată câteva bunuri din acesta. Flăcările au fost stinse imediat ce pompierii au ajuns la fața locului, însă, din cauza faptului că arderea era deja generalizată, autoturismul a fost distrus în totalitate, transmit cei de la ISU Cluj.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar în cercetările preliminare au stabilit că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoutilitarei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More