Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină incendiată în Ciceu-Mihăiești. Un bărbat a fost găsit carbonizat

0 50

 

masina incendiata Ciceu Mihaiesti

Un apel la 112 a anunțat astăzi că o mașină a fost incendiată în comuna bistrițeană Ciceu-Mihăiești.

La fața locului, în apropiere de localitatea Ciceu Corabia, s-au deplasat polițiștii criminaliști care au deschis o anchetă în acest caz. Aceștia urmează să stabilească dacă este vorba despre un accident sau dacă focul a fost pus intenționat.

Încă nu se știe dacă în mașina făcută scrum se aflau sau nu persoane.

ACTUALIZARE: Se pare că în mașină a fost găsit cadavrul unui bărbat de aproximativ 50 de ani. Încă nu s-a stabilit identitatea victimei și nu se știe ce s-a petrecut cu exactitate.

Mașina care fumega a fost văzută de un trecător. Acesta a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile. În zonă s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti şi procurorul criminalist, care au găsit o maşină distrusă în proporţie de 100% şi un cadavru de sex masculin carbonizat complet, pe locul şoferului.

Oamenii legii au stabilit că este vorba despre o maşină marca Skoda Octavia, însă numerele de înmatriculare au fost distruse complet, motiv pentru care încă nu s-a aflat proprietarul autoturismului.

La o distanţă de 40 metri de maşină, a fost găsită o canistră de benzină de 20 litri, iar pe scaunul de lângă şofer, un cuţit.

ACTUALIZARE 2: Polițiștii dejeni verifică imaginile de pe camerele de supraveghere de la benzinării. Aceștia caută înregistrări cu momentul cumpărării combustibilului folosit la incendierea mașinii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More