Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină oprită în trafic cu focuri de armă, la Gherla. Demonstrații cu ocazia zilei Jandarmeriei Ardelene – VIDEO

0 83

Centrul Municipiului Gherla a răsunat azi de focuri de armă, în cadrul unui exercițiu demonstrativ pus la cale de jandarmii clujeni, cu ocazia unui eveniment aniversar care marchează 98 de ani de la înființarea Jandarmeriei Ardelene. 

În fața reprezentanților instituțiilor județene, oficialități locale sau județene și a gherlenilor, jandarmii clujeni au organizat în premieră la Gherla un eveniment care a cuprins o serie de activități menite să marcheze sărbătoarea Jandarmeriei Ardelene. Aceasta a fost întemeiată la 29 aprilie 1919, când prin Înaltul Decret nr. 1964/1919 lua naștere pe teritoriul Transilvaniei Brigada IV Jandarmi Cluj cunoscută după Revoluţia din 1989 sub denumirea de Comandamentul de Jandarmi Teritorial „Someşul”, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca.

Evenimentul a cuprins prezentarea unor exerciţii demonstrative ale efectivelor antitero ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, exerciţii demonstrative ale cuplurilor chinotehnice și prezentarea materialelor de intervenţie ale Jandarmeriei, a armamentului şi a altor echipamente şi materiale folosite pe timpul executării misiunilor precum şi a autovehiculelor de intervenţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More