Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină răsturnată la Ariniș. Trei persoane încarcerate

0 515

Un accident rutier a avut loc pe raza localității Ariniș. O mașină s-a răsturnat pe plafon în afara carosabilului.

Un accident rutier a avut loc pe raza localității Ariniș, județul Maramureș. Din ultimele informații se pare că o mașină s-a răsturnat în afara carosabilului și trei persoane ar fi rămas prinse în autovehicul.

Accidentul s-a petrecut pe DJ 108D, lângă complexul piscicol, iar la fașa locului au intervenit Garda Cehu Silvaniei și Garda Fărcașa cu o ambulanță SMURD. Victimele, doi bărbați și o femeie, au fost extrase din mașină. Echipajul SMURD de la Fărcașa a acordat îngrijiri medicale victimelor.

COMPLETARE

Un echipaj SAJ de la MM a ajuns la locul intervenției. Urmează să mai ajungă și un echipaj EPA din Baia Mare. Doi dintre pacienți (o femeie de 71 de ani și un bărbat de 73 de ani) urmează să fie transportați la UPU Baia Mare. Cea de-a treia victimă, un bărbat de aproximativ 30 de ani, a refuzat transportul la spital.

ACTUALIZARE ISU Sălaj:

Luni după masă, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DJ 108 D, lângă un complex piscicol aflat la graniţa judeţului Sălaj cu Maramureş.
În urma incidentului trei victime au fost încarcerate în autoturismul răsturnat. Pompierii au extras persoanele (doi bărbaţi şi o femeie). Un echipaj SMURD de la Garda Fărcaşa a acordat îngrijiri medicale la faţa locului. Două persoane rănite au fost transportate de către două echipaje ale ambulanţei la UPU Baia Mare, iar ce-a de-a treia persoană a refuzat transportul la spital.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More