Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașină Salvamont implicată într-un accident. Echipajul se afla într-o acțiune de intervenție

0 216

În urma unui accident rutier în care a fost implicată o mașină Salvamont se revine la problema semnalizării luminoase și acustice a acestor autovehicule.

Mașina de intervenție a salvamontiștilor din Maramureș a fost accidentată în trafic în timp de se deplasa la un caz de o deosebită gravitate. În urma cercetărilor efectuate de poliția rutiera a rezultat faptul că toată vina a aparținut autovehiculului care a intrat în mașină Salvamont, notează cei de la Dispeceratul Național Salvamont.

În urma acestui eveniment apare din nou aceeași problemă a folosirii mijloacelor de semnalizare acustică și vizuală a echipajelor Salvamont.

Deși legislația impune dotarea echipelor Salvamont cu ambulanțe pentru transportul echipelor medicale și a accidentaților, legislația rutieră nu a fost actualizată și nu nominalizează, încă, Salvamont-ul între instituțiile statului cu drept de folosință a acestor mijloace de semnalizare a priorității în trafic, atrag atenția cei de la Dispeceratul Național Salvamont.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More