Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mașini lovite de pietre în parcările din Dej, după ce angajații SADP au tuns iarba – VIDEO

0 119

Angajații Serviciului de Administrare a Domeniului Public Dej au ieșit în această săptămână la treabă în cartierul Dealul Florilor, unde, în mai multe zone, au tuns iarba dintre blocuri.

Activitatea angajaților SADP nu a rămas însă fără urmări neplăcute pentru locuitorii din respectivele zone, care nici măcar nu au fost anunțați dinainte că urmează să se realizeze astfel de acțiuni. Astfel, odată cu tunsul ierbii, motocoasele folosite de muncitori au împrăștiat în zonă și pietriș și alte obiecte aflate în bălării, acestea ajungând pe mașinile din parcări.

Un astfel de caz ne-a fost semnalat azi de un locuitor de pe strada Crângului, acesta trezindu-se cu mașina lovită de mai multe pietricele aruncate pe autoturism de motocoasele angajaților SADP.

Nu se poate așa ceva. Nici măcar nu ne-au anunțat dinainte să ne mutăm mașinile. Cei care au fost pe fază și-au mutat imediat mașina din parcare, ca să nu le fie lovită de pietre, însă alții n-au apucat. Când am ajuns în fața blocului deja ei trecuseră pe acolo, iar mașina mea era plină de iarbă și pietriș, în unele locuri sărind chiar vopseaua după ce a lovit piatra. Asta-i bătaie de joc la adresa locuitorilor. Pe ăștia (n.r. angajații SADP) nu-i interesează decât să-și termine mai repede treaba, nu se gândesc că provoacă pagube”, ne-a spus dejeanul care ne-a trimis imaginile video pe WhatsApp.

 

Dacă sunteți și dumneavoastră martorii unor evenimente de acest gen, care pot deveni o știre de interes, nu ezitați să ne contactați pe WhatsApp la nr. 0744.585.785.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More