Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Măsuri de securitate extremă pe Aeroportul Cluj. Nepotul președintelui Donald Trump a pus autoritățile pe jar

0 64

Măsuri de securitate fără precedent au fost luate ieri pe aeroportul din Cluj-Napoca, pentru o vizită extrem de secretă a nepotului președintelui american Donald Trump în România. Donald John Trump III a aterizat ieri după-amiază la Cluj-Napoca, plecând apoi cu elicopterul spre o altă destinație.

Potrivit surselor Someșeanul.ro, Donald John III, fiul cel mare al lui Donald Trump Jr., fiul președintelui american, a sosit la Cluj-Napoca la bordul unui avion Lufthansa, personalul de securitate de pe aeroport fiind anunțat doar cu scurt timp înainte de aterizare. Până când a aterizat avionul care-l transporta pe fiul cel mare al familiei Trump Jr, toate intrările și ieșirile din aeroport au fost blocate, ceilalți pasageri fiind ținuți pe loc în zonele de așteptare sau în avioane, pista fiind eliberată de orice pasageri sau personal.

De asemenea, conform surselor noastre, peste 10 mașini de teren cu geamuri fumurii au intrat în zona aeroportului clujean marți după-amiază, pentru a transporta persoane sau bagaje din avionul Lufthansa care a venit de la Munchen.

Poreclit de familie D.J., Donald John III a fost întâmpinat pe aeroportul clujean de o armată de ofițeri ai Serviciilor Secrete Americane, care l-au escortat pe micuțul în vârstă de 8 ani spre un elicopter, cu care a decolat ulterior spre o altă destinație.

Se pare că D.J. ar fi zburat spre sudul României, la Giurgiu, unde tatăl acestuia, Donald Trump Junior, s-ar afla încă de luni. Potrivit presei americane, fiul cel mare al președintelui american și-a dus copilul de 8 ani pentru prima dată la o partidă de vânătoare la finalul lunii trecute, la Smithsonian National Zoological Park. Acum, se pare, cei doi  vor participa la o partidă de vânătoare și în România.

Detaliile acestei vizite au fost ținute la mare secret de către autorități și reprezentanții oficiali. Proprietarul domeniului de vânătoare din Giurgiu nu a dorit să facă declarații și să dezvăluie vreo informație referitoare la vizita americanilor în România, în timp ce Ambasada Americii la București a transmis că nu comentează călătoriile personale ale cetățenilor, conform Evenimentul Zilei. Aceeași sursă spune că directorul aeroportului Cluj, David Ciceo, a declarat că ”Listele cu pasageri nu pot fi făcute publice. Nu pot să fac niciun comentariu despre acest pasager. Nu comentez”.

Primele informații că membri ai familiei prezidențiale Trump ar fi ajuns în România au fost publicate ieri de Ziar de Cluj, care a și publicat o fotografie de pe aeroportul clujean. În aceasta apare un copil care-și cară singur bagajele, înconjurat de forțe de ordine și agenți secreți. Copilul din imagini este, cel mai probabil, nepotul președintelui Donald Trump, Donald John III, și nu fiul cel mic al acestuia, Barron Trump, în vârstă de 11 ani, care este cu mult mai înalt în realitate decât copilul din imagine.

donald john iii trump cluj
FOTO: ziardecluj.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More