Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Matematică marca Liviu Pop. „12 s-ar putea să fie mai mare ca 16”

0 1.525

Într-o intervenție la postul de televiziune Digi24, Liviu Pop, fost ministru al Educației, a venit cu explicații pentru greșelile din manualul de Matematică pentru clasa I.

Liviu Pop, senator PSD Maramureș și fost ministru al Educației, interpelat de reporterii Digi24 în problema greșelilor din manualul de Matematică pentru clasa I, a venit cu noi explicații originale. Scuza ulterioară a senatorului a fost că nu a înțeles întrebările jurnaliștilor.

Mai jos se poate vedea dialogul halucinant dintre Pop și reporteri.

„Liviu Pop: Deci în baza numerică 10, 12 este mai mic decât 16. În altă bază numerică, 12 s-ar putea să fie mai mare ca 16, adică în baza 5 (sic!).

Reporter: Nu credeţi că este sfidator să le spuneţi unor părinţi de copii de clasa I că 12 e mai mare decat 16 în baza 10, în baza 5?

Liviu Pop: Nu, nu, nu, eu nu am stiut de ce m-aţi întrebat. Eu am răspuns din prisma întrebării, fără să știu la ce nivel de învățământ vă referiți.”

Vezi aici video-ul dialogului dintre Liviu Pop și jurnaliști.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More