Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos confiscat de polițiștii dejeni

0 48

În urma unor controale, poliţiştii au depistat doi bărbaţi care transportau material lemnos fără documente de provenienţă. Circa 4 metri cubi de material lemnos, au fost ridicaţi şi predaţi organelor silvice.

La data de 12 aprilie, în jurul orei 06:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au depistat un bărbat care transporta material lemnos, fără respectarea prevederilor legale.

Astfel, bărbatul de 24 de ani, din localitatea Cojocna, a fost depistat pe DJ161, pe raza localităţii Panticeu, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, cantitatea de 1.8 metri cubi material lemnos, pentru care nu a putut prezenta aviz de însoţire.

La aceeaşi dată, în jurul orei 19:40, poliţiştii au depistat pe DN18B, pe raza localităţii Căşeiu, un alt bărbat de 45 de ani, din localitatea Uriu, judeţul Bistriţa

Năsăud, în timp ce transporta cu o autoutilitară cantitatea de 2 metri cubi material lemnos, fără a avea documente de provenienţă.
Bărbaţii au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos a fost ridicat şi predat în custodie organelor silvice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More