Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos confiscat de polițiștii gherleni

0 37

politia

În urma unor apeluri 112 privind sustragerea de material lemnos, poliţiştii au confiscat/ridicat circa 4 m.c. material lemnos.

La data de 13 noiembrie, ora 18:10, Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag material lemnos de pe raza localităţii Bonţ.

Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului, iar pe D.C., pe raza localităţii Bonţ, a fost oprită, pentru control, o autoutilitară cu care se transporta material lemnos.

În urma verificărilor s-a stabilit că femeia, de 45 de ani, din Iclod, care conducea vehicul, nu deţinea documente de transport pentru cei circa 2,5 m.c. de material lemnos transportaţi.

Totodată, poliţiştii au consultat baza de date Wood Tracking şi au stabilit faptul că autoutilitara nu figura ca având acte de provenienţă pentru materialul lemnos.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 2.000 de lei, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More