Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos confiscat în urma unei acțiuni pe raza județului Bistrița-Năsăud – FOTO

0 84

În cadrul unei acțiuni desfășurate pe raza județului Bistrița-Năsăud, polițiștii au confiscat material lemnos, dar de asemenea au constatat și alte infracțiuni.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud transmit că ieri, 22 ianuarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice împreună cu polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale, ai secțiilor de poliție rurală Sîngeorz-Băi și Năsăud și reprezentanți din cadrul Ocolului Silvic municipal Bistrița, respectiv din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, prevenirea răspândirii pestei porcine africane, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunii au fost ridicate în vederea confiscării cantitatea de aproximativ 70 mc de material lemnos, în valoare de peste 12 000 lei, respectiv  2 vehicule folosite la săvârșirea contravențiilor.

Totodată, polițiștii au constatat în flagrant 2 infracțiuni la regimul rutier ( de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere), au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17670 lei, dintre care 40 conform OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice și 5 conform Legii 171/2010 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare pentru diferite nereguli constatate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More