Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos, de circa 7.000 de lei, confiscat de polițiștii clujeni

0 33

autotractor lemne

Material lemnos, de circa 7.000 de lei, a fost confiscat de poliţişti în urma unei acţiuni pentru combaterea delictelor silvice.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au acţionat ieri pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, precum şi a transporturilor ilicite de material lemnos.
În acest context, în jurul orei 21:00, pe raza comunei Căpușu Mare a fost depistată o autoutilitară cu care se transportau circa 6 metri cubi de cherestea rășinoasă, fără documente legale de proveniență sau transport.
Conducătorul auto, un bărbat de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost sancţionat contravențional, conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Materialul lemnos a fost confiscat şi predat ocolului silvic competent.

De asemenea, la data de 10 septembrie a.c., ora 02:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au depistat pe DJ107N, pe raza comunei Gilău, un bărbat de 25 de ani, din Gilău, care transporta cu o autoutilitară circa 5 metri cubi de cherestea, fără a deține aviz de însoțire.
Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar materialul lemnos, în valoare de circa 3.500 de lei, a fost confiscat și predat ocolului silvic competent.

Poliţiştii clujeni continuă activităţile de verificare, acţionând ferm pentru combaterea faptelor ilicite care aduc atingere fondului forestier

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More