Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos în valoare de circa 18.000 de lei, confiscat în urma unui control

0 28

În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a circa 30 de metri cubi de material lemnos, de aproximativ 18.000 de lei, dintr-un depozit.

La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe linia prevenirii și descoperirii activităților ilicite din domeniul silvic.
Activitatea a vizat, cu precădere, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Cluj-Napoca și a comunelor limitrofe.

Astfel, în urma unui control la un depozit de materiale lemnoase, din Cluj-Napoca, s-a constatat că acesta nu funcționează în baza unei autorizații legale. Totodată, pentru materialul lemnos depozitat nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune în cuatum de 2.000 de lei și au fost confiscați circa 30 de metri cubi cherestea rășinoase.

Materialul lemnos confiscat, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.