Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos în valoare de circa 18.000 de lei, confiscat în urma unui control

0 51

În urma unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, polițiștii au dispus confiscarea a circa 30 de metri cubi de material lemnos, de aproximativ 18.000 de lei, dintr-un depozit.

La data de 6 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe linia prevenirii și descoperirii activităților ilicite din domeniul silvic.
Activitatea a vizat, cu precădere, transportul, depozitarea și comercializarea materialelor lemnoase pe raza municipiului Cluj-Napoca și a comunelor limitrofe.

Astfel, în urma unui control la un depozit de materiale lemnoase, din Cluj-Napoca, s-a constatat că acesta nu funcționează în baza unei autorizații legale. Totodată, pentru materialul lemnos depozitat nu au putut fi prezentate documente de proveniență.

Urmare a neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune în cuatum de 2.000 de lei și au fost confiscați circa 30 de metri cubi cherestea rășinoase.

Materialul lemnos confiscat, în valoare de aproximativ 18.000 de lei, a fost ridicat și predat în custodie reprezentanților ocolului silvic.

Polițiștii continuă acțiunile pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More