Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos, în valoare de peste 3.400 de lei, confiscat de poliţiştii bistrițeni

0 56

autotractor lemne

La data de 21 februarie a.c., lucrătorii Postului de Poliție Cetate, împreună cu personal silvic din cadrul Ocolului Silvic Dealu Negru, au desfășurat o acţiune pe raza comunei Cetate, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic.

Cu această ocazie a fost aplicată o sancţiune contravențională în valoare de 2.000 de lei iar cantitatea de material lemnos, în valoare de 100,32 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au executat o acţiune pe linia controlului instalațiilor de debitat material lemnos, de pe raza comunei Lunca Ilvei, ocazie cu care s-au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei și a fost confiscată cantitatea de 37,60 mc material lemnos în valoare de 3.316,32 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More