Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos, în valoare de 4.700 de lei, confiscat

0 467

În cadrul unei acțiuni de combatere a ilegalităților în domeniul silvic, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale. Valoarea acestora a ajuns la 30.156 de lei. De asemea s-a confiscat material lemnos în valoare de 4.700 de lei.

Joi, 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Sînmihaiu Almașului şi  Hida au desfășurat o acțiune pentru combaterea ilegalităților în domeniul silvic. S-au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, valoarea acestora se ridică la 30.156 de lei.

Totodată, polițiștii au dispus confiscarea valorică de aproximativ 4700 lei, a 42,39 metri cubi material lemons, de la un bărbat din comuna Hida, care este proprietarul unei suprafețe de pădure de pe raza județului, ca urmare a nerespectării normelor silvice. Din primele cercetări s-a stabilit că acesta a comercializat masa lemnoasă către diferite persoane de pe raza județului, fără a deține autorizație de exploatare valabilă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More