Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Material lemnos, în valoare de peste 12.000 de lei, confiscat de poliţiştii bistriţeni

0 35

La data de 12 ianuarie 2016, în urma unei acţiuni organizate şi desfăşurate de către poliţiştii bistriţeni împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, pe Valea Ilvelor, a fost aplicată o sancţiune contravenţională, în valoare de 2.000 de lei, unei persoane fizice din comuna Lunca Ilvei, pentru deţinerea de material lemnos fără documente legale de provenienţă, fiind dispusă confiscarea a 41,49 mc material lemnos, în valoare de 12.447 de lei.

De asemenea, ca urmare a desfăşurării unei acţiuni pe linie silvică, pe raza comunei Matei, poliţiştii au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comună, în timp ce transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deţine documente de provenienţă pentru acesta.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More