Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Mecanic de locomotivă din Dej prins în flagrant în timp ce fura motorină

0 110

rsz_tren_deraiat_6

Un mecanic de locomotivă de la Depoul Dej Triaj a fost prins în flagrant în timp ce oferea mită unor poliţişti de la Poliţia Transporturi Cluj. Asta după ce a fost prins în flagrant că fura motorină.

Poliţiştii l-au prins pe mecanicul de locomotivă Mihai Pop, de la Depoul de Locomotive Dej Triaj în flagrant în timp ce fura motorină din locomotiva unui tren de marfă în noaptea de miercuri spre joi. Acesta a fost prins la scurt timp după ce a reuşit să fure 50 de litri de motorină din rezervorul unei locomotive aparţinând companiei CFR Marfă.

Ca să scape de polițiștii care l-au prins și de acuzațiile penale pentru furt, dejeanul le-a promis polițiștilor 600 de euro pentru a scăpa de ei și de un eventual dosar penal.

„Între timp, poliţiştii s-au denunţat că li s-a oferit mită iar ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie Cluj au organizat un flagrant. Mecanicul a fost prins în flangrant în timp ce oferea suma de bani”, a declarat comisarul şef Emil Ursuţ, şeful Poliţiei Transporturi Cluj.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More