Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Meci de fotbal Oldboys la Gherla. Robert Ilyes: ”Domnul primar să facă mai mult pentru oamenii din Gherla” – FOTO

0 67

Sâmbătă a avut loc la Gherla o partidă amicală de fotbal, între echipa gherleană, OLD BOYS și echipa FC Csikszereda. Meciul amical a venit ca urmare a relațiilor de prietenie care există de ani de zile între cele două formații și, mai ales, între fotbaliști.

Pentru echipa din Gherla au intrat pe teren Ștefan Fodor, Ilie Rus, Csaba Kilin, Harangozo Attila, Vicențiu Hossu, Călin Cîmpean, Saszu Istvan, Nicolae Mişca, Sigismund Deneș, Sergiu Pop, Dan Stretea, Ovidiu Igna, Bogdan Cristurean, Ovidiu Farcaş, Vali Tamaş, Cosmin Groza şi Mircea Moldovan. Au fost mai mulți cei care au fost invitați să participe la acest eveniment și să intre pe teren, însă nu toți au reușit să joace.

Având în vedere contextul de doliu național în care s-a desfășurat partida amicală, înainte de fluierul de start jucătorii celor două echipe au ținut un moment de reculegere în memoria victimelor din clubul bucureștean Colectiv, după care s-a trecut la joc.

Echipa din Miercurea Ciuc s-a impus la final cu 3-2, după ce la pauză conducea cu 2-0. Scorul primei reprize a fost stabilit în urma unui autogol al portarului gherlean și un gol marcat de Robert Ilyeș, iar în repriza a doua Călin Câmpean a marcat de două ori pentru gazdele din Gherla, pentru ca golul victoriei oaspeților să fie înscris de Albu Laszlo.

Cei mai buni jucători ai celor două formații, Robert Ilyeș și Călin Câmpean, au fost recompensați la final cu cupe.

”După cum arată baza, cred că orașul sau locuitorii, iubitorii de sport ar merita mai mult, să arate mai bine baza. Păcat pentru copiii care vin în urma noastră, pentru că nu le putem oferi nimic ca să facă sport, să nu stea în fața televizoarelor sau a calculatoarelor, mai mult să le dăm șansa să se dezvolte, să facă ceva în viață, pentru că așa știm foarte bine că noi suntem responsabili, și noi facem rău copiilor. Așa că domnul primar să încerce să facă mai multe pentru oamenii din Gherla”, a declarat la finalul meciului internaționalul Robert Ilyes.

În replică, primarul Marius Sabo, prezent și el în tribune la acest meci, a anunțat că în privința bazei sportive care cuprinde și stadionul din Gherla s-au făcut deja demersuri pentru reabilitare și modernizare. Complexul sportiv urmează să fie predat Companiei Naționale de Investiții, care va derula un amplu proiect de reabilitare, pentru ca locuitorii din Gherla să poată beneficia de un stadion modern.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1022554711140629.1073742102.467241263338646&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More