Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Meci tensionat la Dej. Unirea a pierdut, în superioritate numerică, în fața Sănătății Cluj – VIDEO

0 74

Mulți nervi, dar fotbal mai puțin, sâmbătă după-amiaza, pe stadionul municipal din Dej, la partida dintre Unirea Dej și Sănătatea Cluj, în cadrul etapei a patra din Liga a III-a.

Meciul a fost tensionat încă din primele minute, când jucătorii celor două echipe nu s-au iertat deloc la duelurile individuale, astfel că centralul partidei, Răzvan Necrici, din Chechiș, a fost nevoit să umble la buzunarul cu cartonașe.

Chiar dacă jocul nu a fost unul foarte cursiv, având destule întreruperi, fazele de poartă nu au lipsit. Ospeții s-au arătat mai determinați în ofensivă, iar în minutul 27 Matei a deschis scorul pentru Sănătatea, după ce a trimis cu capul mingea venită dintr-un corner de pe dreapta. Balonul a lovit transversala și mingea a căzut dincolo de linia porții, revenind apoi în teren pentru a fi șutată din nou în plasă, însă reușita i-a fost atribuită totuși fundașului clujenilor. Același Matei trimisese mingea în bara din stânga porții dejenilor câteva minute mai devreme.

Partida a continuat sub tensiune și după ce cele două formații au revenit de la vestiare, spiritele fiind chiar mai încinse în ultimul sfert de oră. La un duel în marginea terenului, pe partea stângă de atac a dejenilor, lucrurile au degenerat între decarii celor două echipe, care au răbufnit. La fel a făcut-o și arbitrul partidei care a scos imediat cartonașele roșii pentru cei doi jucători.

Câteva minute mai târziu și portarul oaspeților a primit cartonașul roșu, fiind eliminat de pe teren după ce a respins mingea cu mâna din afara careului său. Sănătatea Cluj a trimis între buturi portarul de rezervă, care a rezistat însă eroic atacurilor furibunde ale gazdelor din ultimele minute. Uniriștii au încercat poarta adversă cu șuturi din toate direcțiile, însă acestea nu au avut nici forță, nici țintă, pentru a restabili egalitatea pe tabelă, astfel că formația antrenată de Alpar Meszaros bifează încă o înfrângere în acest start de sezon.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More