Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Meciul de Fed Cup România – Germania de la Cluj e ”sold out”

0 57

În mai puțin de patru ore, toate biletele care au fost puse în vânzare pentru meciul de Fed Cup  dintre România și Germania de la Cluj-Napoca au fost vândute.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Organizatorii au pus azi în vânzare biletele pentru acest meci la prețul de 90 de lei pentru fiecare zi. Pe rețeaua Eventim și la casieria Eventim din Iulius Mall Cluj biletele au fost puse în vânzare începând cu ora 13.

La ora 17, însă, rețeaua Eventim arăta că nu mai sunt bilete de vânzare pentru acest eveniment, la ora 16:59 fiind vândut ultimul bilet.

Pentru meciul de Fed Cup de la Cluj-Napoca organizatorii nu au scos la vânzare și abonamente, doar bilete pentru o zi.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Întâlnirea dintre România şi Germania va avea loc în perioada 16-17 aprilie 2016, pe zgură, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă(16 aprilie), urmând ca duminică(17 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și, dacă mai este necesar, meciul de dublu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More