Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medalie de aur pentru dansatorii dejeni în Germania

0 7.345

Între 08 si 12 august, timp de 5 zile, s-a desfășurat la Stuttgart, cel mai mare concurs de dans sportiv din lume – GOC German Open Championships, aflat acum la a 35-a ediție. Peste 1600 de perechi din 50 de țări au fost înscrise la cele 62 de categorii.

Un rezultat de excepție a fost obținut de sportivii Clubului de Dans Sportiv Latino Angels din Dej, care au concurat miercuri 09.08.2023 la categoria WDSF Open Rising Stars Standard și au ocupat cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Astfel,  perechea Kis Andrei Robert – Rafa Mădălina Diana a obținut medalia de aur și locul 1 din 169 de perechi participante din 33 de țări.

Ziua de 9 august a fost de bun augur pentru lotul României, fiind ziua în care s-au obținut 3 medalii de aur, din totalul celor 4 câștigate de România pe parcursul GOC, celelalte categorii fiind : Junior II Standard și Tineret Latino. A patra medalie de aur a fost pentru categoria Tineret 10 Dansuri.

Mădălina are 17 ani și este elevă la Colegiul Național Andrei Mureșanu din Dej, iar Robert are 20 de ani și este student la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul UBB Cluj-Napoca. Ambii practică dansul sportiv de 10 ani la Clubul de Dans Sportiv Latino Angels din Dej. Sunt antrenați  de Vlad Pislariu și  Alexandru Rusu, dar și de o echipă de antrenori italieni sub coordonarea lui Giordano și Catia Vanone, maeștrii in dans sportiv.

Medalia de aur câștigată de ei este rezultatul muncii constante și a perseverenței, dar și ambiției de a atinge cu orice preț visul de a asculta Imnul României de pe treapta cea mai înaltă a podiumului. Cu acest gând au plecat de acasă sportivii dejeni și au rămas focusați și încrezători până la ultimul dans. E singurul mod în care visele se împlinesc! Cu multă muncă si cu încredere în tine!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More