Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medalie de aur pentru LAPI Dej la Olimpiada Sportului Școlar – FOTO

0 100

someseanul-LAPI Dej-volei masculin-Olimpiada nationala (2)

Voleiul dejean a dovedit încă o dată că este la mare înălțime, nu doar în ceea ce privește performanțele echipei Unirea Dej, ce evoluează în Divizia A1 la volei masculin. O performanță deosebită au obținut azi și voleibaliștii de la LAPI Dej, care au cucerit medaliile de aur la Olimpiada Națională a Sportului Școlar.

Sala Sporturilor din Dej a găzduit duminică finalele Olimpiadei Sportului Școlar pe țară la volei masculin, învingătoare a competiției ieșind echipa de volei masculin a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej.

LAPI Dej a învins azi cu 3-0 în finala mare a competiției pe LPS Banatul Timișoara, echipă care a ieșit pe locul 2 în clasament. Trebuie menționat și faptul că echipa dejeană a încheiat turneul de la Dej fără nicio înfrângere.

În finala pentru ultimul loc al podiumului s-au bătut azi liceele reprezentând centrele din Baia Mare și Craiova, băimărenii fiind cei care s-au impus cu 3-0, victorie care le-a asigurat medaliile de bronz, iar pentru Craiova a rămas locul 4.

Clasamentul a fost completat de echipele liceelor din Bacău (locul 5), CFR București (locul 6), Râmnicu Sărat (locul 7) și Ploiești (locul 8).

someseanul-LAPI Dej-volei masculin-Olimpiada nationala (1) someseanul-LAPI Dej-volei masculin-Olimpiada nationala (3)

 Foto: Maria Dimitriu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More