Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medalie de aur pentru o gherleancă la Campionatul Naţional de Culturism

0 144

cristina

Gherleanca Mărginean Cristina a obţinut locul I la categoria bikini fitness din cadrul Campionatului Naţional de Culturism. Evenimentul sportiv a avut loc la Slobozia.

Categoria bikini fitness a fost introdusă doar de 3-4 ani în competiţiile profesioniste din România şi a evoluat treptat. Se aşteaptă ca pe viitor să ajungă la nivelul celor europene pentru că a intrat deja în atenţia publicului iar femeile sunt tot mai atrase de ideea de a concura. La această categorie se pune accent pe proporţionalitate, tonus fizic,graţie,eleganţă şi originalitate.

Întâmplător am ajuns să mă antrenez în cadrul clubului U Cluj, deoarece sala de aerobic unde obişnuiam să merg până atunci îşi mutase locaţia. Am început să mă antrenez exact acum un an şi tot aunci m-am hotărât că vreau să fac performanţă. În luarea acestei decizii au contribuit foarte mult antrenorii sălii de fitness din cadrul clubului sportiv U Cluj. Lunile diantea competiţiei au fost din ce in ce mai grele, atât legat de antrenamente cât şi de alimentaţie. Am intrat într-un stil de viaţă extrem de strict în care orice greşeală se resimţea. În săptămânile dinaintea concursului regimul, care era deja un stl de viaţă, s-a transformat într-o dietă bazată mai mult pe o alimentaţie proteică, mese cântărite, legume şi fructe sărace în carbohidraţi, toate consumate la ore fixe.”, povesteşte Mărginean Cristina.

Legat de viitoarele concursuri, gherleanca a declarat că va participa la Campionatul European la categoria junioare.

Alţi 7 sportivi din Cluj-Napoca au obţinut medalii la Campionatul Naţional de Culturism la categorii precum culturism juniori, culturism junioare sau body fitness junioare.

cristina 3

cristina 2

sursa foto: facebook.com

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More