Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Medalie de bronz pentru sportivul dejean Dorin Pănescu la o competiție internațională

0 72

someseanul-dorin panescu budokan ryu

Clubul Sportiv Budokan Ryu a participat la finalul săptămânii trecute la Arad la ediția a 22-a a Cupei Banzai, competiție internațională de Karate.

Pentru această competiție, Budokan Ryu a deplasat un singur sportiv, Dorin Pănescu, acesta reușind să câștige medalia de bronz la proba de kumite individual masculin, 15-17 ani, -70kg.

Dorin Pănescu este în plină perioadă de pregătire pentru Campionatul European din vara acestui an, ce va avea loc în Belgia, și a participat la acest concurs ca într-o primă etapă de pregătire pentru acest an competițional.

La aceeași competiție de la Arad, clubul sportiv Budokan Ryu a avut și doi arbitri din Dej, Paula Groșan și Lorand Albert.

 

Competiția de la Arad s-a desfășurat sub egida World Union of Karate Do Federations, gazde fiind clubul de karate Banzai Arad și Federația Română de Karate WKC. Competiția a adunat peste 550 de sportivi din 47 de cluburi și federații din 6 țări (Italia, Polonia, Ungaria, Serbia, Rep. Srpska și Romania).

someseanul-cupa banzai arad

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More